Фирмата | Продукти | Услуги | Партньори   | Контакт  
   Дезинфекция    Дезинсекция   Дератизация  
 
Връзки
Министерство на здраветопазването
2
3
4
 
Дейности
 
Услуги

Нашата фирма има потенциал да отговори качествено на всяка поръчка, свързана с хигиенното третиране на домове и офиси, на обхватни обработки срещу инсекти в населени места, както и на задължителните периодични обработки на: заведенията за обществено хранене (ресторанти, заведения за бързо хранене, барове, клубове, дискотеки, пицарии и др.), складовите и заводовите пространства (предприятия от хранително-вкусовата промишленост, зърнобази, мелници, силози, складове и т.н.), на публичните държавни и общински учреждения. В своята работа фирмата употребява химически препарати ( биоциди ) , производство на водещи световни компания, които гарантират ефикасната борба срещу различните видове вредители. В същото време те гарантират безопасността за Вашето здраве, здравето на Вашите деца, домашни животни, растения и за околната среда. Използваните от нас пестициди, биоциди , инсектициди , родентициди са с дълготрайно действие, без специфичен мирис и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати са одобрени от Министерството на здравеопазването и Световната Здравна Организация. Предлагаме и поставянето на капани и хранителни примамки срещу гризачи и инсекти на недостъпни за хората места в случаи, когато аерозолните обработки са недопустими или нежелани.
Обработките се извършват с модерна техника и препарати, които са изключително ефикасни в борбата с различни видове вредители и безвредни за хората, домашните животни, околната среда и растенията. Всички препарати са сертифицирани и одобрени за употреба от Министерството на Здравеопазването. Извършваме своята дейност дискретно, без да нарушаваме производствения процес, в удобно за Вас време (включително през нощта, през уикенда и в празнични дни).

Предлагаме Ви следните две възможности според Вашите нужди и изисквания:

I. EДНОКРАТНА ОБРАБОТКА
Фирма "ПЕСТ" предлага извършването на еднократни обработки на желаните от Вас терени, като гарантира бързото и качественото извършване на услугите:

1. Дезинсекция против вредни инсекти ( хлебарки , мравки , мухи , дървеници , бълхи , комари , оси и др.) - 0.45 лв/кв/м - аерозолна обработка;

2. Дезинсекция против хлебарки – 0.55 лв/кв/м - точкуване;

3. Дератизация против вредни гризачи ( мишки , плъхове и др.) - 0.28 лв/кв/м

4. Дезакаризация (обработки против кърлежи) - 0.15 лв/кв/м

Ще изпълним Вашата поръчка в удобно за Вас време и ще Ви оставим гаранция след оглед на обекта. Минимална стойност на обработка - 55 лв.

II. АБОНАМЕНТЕН ДОГОВОР
Сключването на абонаментни договори Ви предоставя възможността да ползвате допълнителни привилегии: финансови отстъпки, гаранционно обслужване, постоянен мониторинг на обработваните площи. За Ваше удобство Ви предоставяме правото сами да определите продължителността на договора, честотата на мониторинга и на действията по дезинсекция и дератизация.
Дезинсекция против вредни инсекти ( хлебарки , мравки , мухи , дървеници , бълхи , комари , оси и др.) - 0.38 лв/кв/м - аерозолна обработка;
Дезинсекция против хлебарки – 0.47 лв/кв/м - точкуване;
Дератизация против вредни гризачи ( мишки , плъхове и др.) - 0.25 лв/кв/м
Дезакаризация (обработки против кърлежи) - 0.15 лв/кв/м

При обем на поръчката над 500 кв/м фирмата прави индивидуална отстъпка, след конкретен оглед на обекта.
В посочените цени са включени стойността на използваните препарати и материали, труд, транспортни разходи. В цената не е включен ДДС

 
 
Фирмата | Продукти | Услуги | Партньори | Контакт
Copyright 2006 PEST Ltd.